Toyota autoverzekering

Toyota autoverzekering
4.7 (93.33%) 3 stemmen

Is je Toyota 10 jaar of ouder en ben je zelf ouder dan 24 jaar? Vergelijk hier de premies voor een WA autoverzekering voor je Toyota. Profiteer nu van onze unieke kortingsregeling voor Toyota autoverzekeringen.

vergelijk toyota autoverzekeringen

Alle WA autoverzekeringen lijken heel erg veel op elkaar. Daarom is de prijs erg belangrijk. Is je Toyota 10 jaar of ouder en ben je zelf ouder dan 24 jaar? Dan kan OTOdirect jou goedkope WA autoverzekeringen aanbieden, omdat:

  • wij extra hoge kortingen kunnen geven. Wij ontvangen geen provisies of leadvergoedingen van verzekeraars over de premie voor een WA autoverzekering;
  • wij alleen maar WA autoverzekeringen inkopen bij de verzekeraars. U wilt toch ook niet meebetalen aan de eigen schaden van die nieuwe (lease) auto’s;
  • wij geen WA autoverzekeringen inkopen voor bestuurders met weinig ervaring in het verkeer;
  • wij alleen maar digitaal werken. We sturen jouw autopolis per e-mail naar je toe.  Daarmee help je kosten en papier te besparen;
  • als jij tevreden bent, jij je vrienden informeert over OTOdirect. Daarom hebben wij geen dure reclame campagnes nodig;
  • jij ervoor kiest om uitsluitend gebruik te maken van onze dienstverlening om te vergelijken en te bemiddelen in een WA autoverzekering en geen gebruik te maken van ons persoonlijk advies. Hiermee komen wij klanten tegemoet die geen behoefte hebben aan een uitgebreid advies en graag zelf rechtstreeks verantwoordelijk willen zijn voor de aanschaf en het beheer van hun verzekeringen of andere financiële producten. Omdat wij geen persoonlijk advies gegeven maar slechts jouw opdrachten uitvoeren, ben je zelf verantwoordelijk voor de keuze van de verzekering, alsmede voor de afstemming op jouw persoonlijke situatie. Je kunt in geval van Execution only ons op geen enkele manier verantwoordelijk houden voor de door jou gemaakte keuzes

Welke verzekeraar is voor jou de goedkoopste? Wij vergelijken de premies van Allianz, Avéro Achmea, ASR, Budgio, Delta Lloyd, Generali, Goudse Verzekeringen, London, Nationale-Nederlanden en Reaal. Een overzicht van de belangrijkste verschillen in dekking lees je hier.

Nb. Een WA autoverzekering (Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering) is verplicht. De verzekering biedt dekking voor schade die je aan een ander toebrengt. Is je auto 10 jaar of ouder, dan heb je genoeg aan alleen een WA autoverzekering. Via OTOdirect sluit je in enkele stappen de goedkoopste WA autoverzekering af of stap je van je huidige verzekering naar een nieuwe autoverzekering over. Op basis van de verzekeringspremie vergelijkt OTOdirect de verzekeringen van een tiental autoverzekeraars in Nederland. Autoverzekeringen verschillen in hoogte van premie. Door over te stappen, kun je hier als klant van profiteren.

Naast de basisdekking van de verzekering van je auto heb je de mogelijkheid om een aanvullende verzekering voor je auto af te sluiten. Via OTOdirect geef je eenvoudig aan welke aanvullende dekking je wenst.

Schadevrije jaren

Schadevrije jaren zijn de jaren dat je autorijdt zonder schade te claimen bij je verzekeraar. Voor ieder jaar krijg je korting op de premie van je autoverzekering: no-claimkorting. Hoe meer schadevrije jaren, hoe hoger de korting. Die korting kan oplopen tot tachtig of soms wel 85 procent. Verzekeraars mogen zelf bepalen hoeveel korting ze geven. Daarbij houden ze bijvoorbeeld ook rekening met je leeftijd, woonplaats of het aantal kilometers dat je rijdt per jaar. We noemen dit systeem het bonus/malussysteem. Onderdeel daarvan is de bonus/malusladder. Voor elk schadevrij jaar stijg je een trede op die ladder. Je krijgt dan meer korting. Als je een schade claimt, moet je een aantal treden op de ladder naar beneden.

Adverteren bij Daisycon

Over Toyota

Toyota Motor Corporation behoort tot de top drie van grootste autofabrikant ter wereld.

In 1936 begon de productie van het eerste model AA. Een jaar later werd de fabriek hernoemd naar Toyota Motor Corporation. Kiichiro Toyoda stelde zich als doel om de beste auto’s van de wereld te bouwen. Het bedrijf staat bekend om een speciale bedrijfsfilosofie die wel ‘Toyotisme’ wordt genoemd; het was het eerste bedrijf dat het just in time-concept invoerde als productiemethode. Anno 2006 kent Toyota nog steeds de minste mankementen per geproduceerde auto.

24 uur van Le Mans

Toyota’s officiële relatie met het Circuit de la Sarthe begon in 1985. De eerste Toyota die aan de start van de 24 Uur verscheen, was geen auto, maar een motorblok. Een 2,3-liter viercilinder turbo, om precies te zijn, die een privé ingeschreven Sigma MC75 aandreef, bestuurd door de Japanse coureurs Hiroshi Fushida en Harukuni Takahashi. Dat was in 1975. Beide heren vielen overigens uit na 37 ronden.

Met zowel de TS030 HYBRID als de daaropvolgende TS040 HYBRID deed Toyota goede zaken – in 2012 werd het tweede in het WEC-kampioenschap, net als in 2013. In 2014 werd het team wereldkampioen, in 2015 derde. Maar een zege op Le Mans bleef uit. Met de compleet nieuwe, 1000 pk sterke TS050 Hybrid deed Toyota in 2017 opnieuw mee voor de hoofdprijs in de race der races.

(bron: Wikipedia)

Print Friendly, PDF & Email