Generali autoverzekering

Generali autoverzekering
Beoordeel OTOdirect

Een Generali autoverzekering met blijvend 20% extra korting? Is je auto 10 jaar of ouder en ben je zelf ouder dan 24 jaar? Bereken hier de premies voor een WA autoverzekering. Profiteer nu van onze unieke kortingsregeling.

Generali autoverzekering berekenen

Reviews Generali

De autoverzekeringen van Generali Verzekeringen zijn als volgt gewaardeerd op Zeker.com.

Alle WA autoverzekeringen lijken heel erg veel op elkaar. Daarom is de prijs erg belangrijk. Is je auto 10 jaar of ouder en ben je zelf ouder dan 24 jaar? Dan kan OTOdirect jou een goedkope WA autoverzekeringen van Generali aanbieden, omdat:

  • wij extra hoge kortingen kunnen geven. Wij ontvangen geen provisies of leadvergoedingen van verzekeraars zoals Generali over de premie voor een WA autoverzekering;
  • wij alleen maar WA autoverzekeringen inkopen bij de verzekeraars. U wilt toch ook niet meebetalen aan de eigen schaden van die nieuwe (lease) auto’s;
  • wij geen WA autoverzekeringen inkopen voor bestuurders met weinig ervaring in het verkeer;
  • wij alleen maar digitaal werken. We sturen jouw autopolis per e-mail naar je toe.  Daarmee help je kosten en papier te besparen;
  • als jij tevreden bent, jij je vrienden informeert over OTOdirect. Daarom hebben wij geen dure reclame campagnes nodig;
  • jij ervoor kiest om uitsluitend gebruik te maken van onze dienstverlening om te vergelijken en te bemiddelen in een WA autoverzekering en geen gebruik te maken van ons persoonlijk advies. Hiermee komen wij klanten tegemoet die geen behoefte hebben aan een uitgebreid advies en graag zelf rechtstreeks verantwoordelijk willen zijn voor de aanschaf en het beheer van hun verzekeringen of andere financiële producten. Omdat wij geen persoonlijk advies gegeven maar slechts jouw opdrachten uitvoeren, ben je zelf verantwoordelijk voor de keuze van de verzekering, alsmede voor de afstemming op jouw persoonlijke situatie. Je kunt in geval van Execution only ons op geen enkele manier verantwoordelijk houden voor de door jou gemaakte keuzes

Welke verzekeraar is voor jou de goedkoopste? Wij vergelijken de premies van Allianz, Avéro Achmea, ASR, Budgio, Delta Lloyd, Generali, Goudse Verzekeringen, London, Nationale-Nederlanden en Reaal. Een overzicht van de belangrijkste verschillen in dekking lees je hier.

Nb. Een WA autoverzekering (Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering) is verplicht. De verzekering biedt dekking voor schade die je aan een ander toebrengt. Is je auto 10 jaar of ouder, dan heb je genoeg aan alleen een WA autoverzekering. Via OTOdirect sluit je in enkele stappen de goedkoopste WA autoverzekering af of stap je van je huidige verzekering naar een nieuwe autoverzekering over. Op basis van de verzekeringspremie vergelijkt OTOdirect de verzekeringen van een tiental autoverzekeraars in Nederland. Autoverzekeringen verschillen in hoogte van premie. Door over te stappen, kun je hier als klant van profiteren.

Naast de basisdekking van de verzekering van je auto heb je de mogelijkheid om een aanvullende verzekering voor je auto af te sluiten. Via OTOdirect geef je eenvoudig aan welke aanvullende dekking je wenst.

Schadevrije jaren

Schadevrije jaren zijn de jaren dat je autorijdt zonder schade te claimen bij je verzekeraar. Voor ieder jaar krijg je korting op de premie van je autoverzekering: no-claimkorting. Hoe meer schadevrije jaren, hoe hoger de korting. Die korting kan oplopen tot tachtig of soms wel 85 procent. Verzekeraars mogen zelf bepalen hoeveel korting ze geven. Daarbij houden ze bijvoorbeeld ook rekening met je leeftijd, woonplaats of het aantal kilometers dat je rijdt per jaar. We noemen dit systeem het bonus/malussysteem. Onderdeel daarvan is de bonus/malusladder. Voor elk schadevrij jaar stijg je een trede op die ladder. Je krijgt dan meer korting. Als je een schade claimt, moet je een aantal treden op de ladder naar beneden.

Adverteren bij Daisycon

Over Generali

Generali is een van de grootste verzekeraars ter wereld en is actief in meer dan 60 landen. Om haar wereldwijde aanwezigheid te benadrukken werken sinds 2015 alle dochterbedrijven onder de naam Generali met de toevoeging van het land. Daarom werken zij sinds 2015 onder de naam Generali Nederland nv. In de praktijk spreken ze gewoon over Generali.

Bij de Generali Autoverzekering kiest u uit verschillende dekkingen.Uiteraard bieden wij bij OTOirect alleen de WA autoverzekering aan. De WA autoverzekering is geldig in Nederland en bijna alle landen van Europa. In welke landen u bent verzekerd vindt u op de groene kaart die u ontvangt na het online afsluiten van een autoverzekering.

Logo Generali

De trots op Generali is weerspiegeld in hun logo. Al in 1848 kozen ze de trotse gevleugelde leeuw als symbool. De Assicurazioni Generali is opgericht in 1832 in de belangrijkste handelsstad van Italië: Triëst. Het was in die tijd gebruikelijk om voor een passend logo te kijken naar het wapen van de stad of de staat. Generali koos dat van Venetië: de gevleugelde leeuw. Een machtig wapendier, met een combinatie van de kracht van de leeuw en de adelaar. Het verhaal ging dat de Venetianen op zoek waren naar een belangrijke heilige voor hun stad. Ze vonden Marcus, de evangelist, die na vele uitputtingsslagen een visioen kreeg in het moeras waar later Venetië werd gebouwd. In dat visioen zag hij een boek met de tekst ‘Vrede zij met u, Marcus, mijn evangelist’. Dit verhaal maakte Marcus symbool van Venetië. Vandaar dat de Venetianen in 829 beenderen meenamen uit het graf van Marcus in Alexandrië (Egypte). De kerk werd omgedoopt tot San Marco. En talrijke pleinen, straten en pasgeboren jongetjes werden naar hem vernoemd.

In de bijbel heeft Marcus als symbool een gevleugelde leeuw aan zijn voeten liggen. Daarom werd in het stadswapen van Venetië de gevleugelde leeuw afgebeeld met een poot op een geopend boek. De leeuw werd overal in Venetië afgebeeld. Hoogtepunt is de indrukwekkende, bronzen leeuw die op het San Marco plein staat. In 1815 werd de leeuw grondig onderzocht. Daaruit bleek dat het beeld waarschijnlijk al uit de vierde eeuw voor Christus stamde, uit Issos in Klein-Azië, wat nu Turkije is. Zo goed als zeker ligt de oorsprong van de leeuw dus eigenlijk in Issos. Binnen het Macedonisch koningsgeslacht was het vele generaties de gewoonte geweest om een groot leeuwenbeeld te plaatsen als symbool voor een gewonnen veldslag. Alexander de Grote behaalde in 333 voor Christus bij Issos een enorme overwinning op de Perzen. Hij koos voor een gevleugelde leeuw.

Print Friendly, PDF & Email