Delta Lloyd autoverzekering

Delta Lloyd autoverzekering
5 (100%) 1 stemmen

Een Delta Lloyd autoverzekering met blijvend 20% extra korting? Is je auto 10 jaar of ouder en ben je zelf ouder dan 24 jaar? Bereken hier de premies voor een WA autoverzekering van Delta Lloyd. Profiteer nu van onze unieke kortingsregeling.

bereken

Reviews Delta Lloyd

De autoverzekeringen van Delta Lloyd Verzekeringen zijn als volgt gewaardeerd op Zeker.com.

Alle WA autoverzekeringen lijken heel erg veel op elkaar. Daarom is de prijs erg belangrijk. Is je auto 10 jaar of ouder en ben je zelf ouder dan 24 jaar? Dan kan OTOdirect jou een goedkope WA autoverzekeringen van Delta Lloyd aanbieden, omdat:

  • wij extra hoge kortingen kunnen geven. Wij ontvangen geen provisies of leadvergoedingen van verzekeraars zoals Delta Lloyd over de premie voor een WA autoverzekering;
  • wij alleen maar WA autoverzekeringen inkopen bij de verzekeraars. U wilt toch ook niet meebetalen aan de eigen schaden van die nieuwe (lease) auto’s;
  • wij geen WA autoverzekeringen inkopen voor bestuurders met weinig ervaring in het verkeer;
  • wij alleen maar digitaal werken. We sturen jouw autopolis per e-mail naar je toe.  Daarmee help je kosten en papier te besparen;
  • als jij tevreden bent, jij je vrienden informeert over OTOdirect. Daarom hebben wij geen dure reclame campagnes nodig;
  • jij ervoor kiest om uitsluitend gebruik te maken van onze dienstverlening om te vergelijken en te bemiddelen in een WA autoverzekering en geen gebruik te maken van ons persoonlijk advies. Hiermee komen wij klanten tegemoet die geen behoefte hebben aan een uitgebreid advies en graag zelf rechtstreeks verantwoordelijk willen zijn voor de aanschaf en het beheer van hun verzekeringen of andere financiële producten. Omdat wij geen persoonlijk advies gegeven maar slechts jouw opdrachten uitvoeren, ben je zelf verantwoordelijk voor de keuze van de verzekering, alsmede voor de afstemming op jouw persoonlijke situatie. Je kunt in geval van Execution only ons op geen enkele manier verantwoordelijk houden voor de door jou gemaakte keuzes

Welke verzekeraar is voor jou de goedkoopste? Wij vergelijken de premies van Allianz, Avéro Achmea, ASR, Budgio, Delta Lloyd, Generali, Goudse Verzekeringen, London, Nationale-Nederlanden en Reaal. Een overzicht van de belangrijkste verschillen in dekking lees je hier.

Nb. Een WA autoverzekering (Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering) is verplicht. De verzekering biedt dekking voor schade die je aan een ander toebrengt. Is je auto 10 jaar of ouder, dan heb je genoeg aan alleen een WA autoverzekering. Via OTOdirect sluit je in enkele stappen de goedkoopste WA autoverzekering af of stap je van je huidige verzekering naar een nieuwe autoverzekering over. Op basis van de verzekeringspremie vergelijkt OTOdirect de verzekeringen van een tiental autoverzekeraars in Nederland. Autoverzekeringen verschillen in hoogte van premie. Door over te stappen, kun je hier als klant van profiteren.

Naast de basisdekking van de verzekering van je auto heb je de mogelijkheid om een aanvullende verzekering voor je auto af te sluiten. Via OTOdirect geef je eenvoudig aan welke aanvullende dekking je wenst.

Schadevrije jaren

Schadevrije jaren zijn de jaren dat je autorijdt zonder schade te claimen bij je verzekeraar. Voor ieder jaar krijg je korting op de premie van je autoverzekering: no-claimkorting. Hoe meer schadevrije jaren, hoe hoger de korting. Die korting kan oplopen tot tachtig of soms wel 85 procent. Verzekeraars mogen zelf bepalen hoeveel korting ze geven. Daarbij houden ze bijvoorbeeld ook rekening met je leeftijd, woonplaats of het aantal kilometers dat je rijdt per jaar. We noemen dit systeem het bonus/malussysteem. Onderdeel daarvan is de bonus/malusladder. Voor elk schadevrij jaar stijg je een trede op die ladder. Je krijgt dan meer korting. Als je een schade claimt, moet je een aantal treden op de ladder naar beneden.

Adverteren bij Daisycon

Over Delta Lloyd

Delta Lloyd is een brede financiële dienstverlener waar zowel zakelijke als particuliere klanten terecht kunnen voor onder meer verzekeringen, vermogensbeheer en pensioenproducten. Delta Lloyd biedt klanten meer zekerheid door hen te helpen kritisch naar hun financiën te kijken. Delta Lloyd Levensverzekering N.V. (KvK 33001488) en Delta Lloyd Schadeverzekering N.V. (KvK 33052073) maken deel uit van Delta Lloyd Groep, een breed en veelzijdig concern in de financiële dienstverlening. Delta Lloyd Groep heeft circa 6100 vaste medewerkers.

Delta Lloyd Schadeverzekering NV

Postbus 1000, 1000 BA Amsterdam
Spaklerweg 4, 1096 BA Amsterdam
Fax: 020 – 693 79 68
Kamer van Koophandel Amsterdam: 33052073 0000

Delta Lloyd is bereikbaar op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur.

Hebt u uw particuliere schadeverzekering bij Delta Lloyd via een adviseur afgesloten? Neem dan contact op met de afdeling Particuliere Schadeverzekeringen van Delta Lloyd.
Telefoonnummer 026 – 359 55 55.

Hebt u uw particuliere schadeverzekering direct bij Delta Lloyd afgesloten? Neem dan contact op met het Contact Center van Delta Lloyd. Telefoonnummer 0900 – 4644644.

Print Friendly, PDF & Email