Dank je wel

Dank je wel
Beoordeel OTOdirect

Dank je wel voor het bezoeken van OTOdirect.

Acceptatie en annulering van een aanvraag
Heb je een WA autoverzekering aangevraagd, dan ontvang je rechtstreeks van de verzekeraar bericht of de verzekeraar de WA autoverzekering ook accepteert. Het kan gebeuren dat jouw aanvraag voor een autoverzekering geweigerd wordt. Autoverzekeraars hoeven namelijk niet alle aanvragen te accepteren. Een verzekeraar beslist zelf of ze je wel of niet verzekeren. De ene verzekeraar heeft strengere regels dan de ander. Heeft de verzekeraar jouw aanvraag wel geaccepteerd en ben je niet tevreden over je autoverzekering, dan kun je deze binnen 14 dagen alsnog kosteloos annuleren.

Help mee OTOdirect mogelijk te maken. Informeer je vrienden!
Als jij tevreden bent over OTOdirect, dan vinden wij het leuk als jij ook je vrienden informeert over OTOdirect. Dan hebben wij geen dure reclame campagnes nodig en kunnen wij goedkope WA autoverzekeringen blijven aanbieden. Je kan daarvoor gebruik maken van de social media buttons onderaan deze pagina.

OTOdirect Community
Heb je al een bezoek gebracht aan de OTOdirect Community? De OTOdirect Community is een plek waar wij voor onze bezoekers en verzekerden geselecteerde producten of diensten aanbieden. Wij hebben daarmee maar één doel: je laten besparen op je je autokosten. Wij zoeken leveranciers en dienstverleners die meer willen leveren voor minder. Een goed of beter product en dienstverlening (meer), tegen een lagere prijs. Of een tijdelijke aanbieding.

Print Friendly, PDF & Email