Community

Community
2.5 (50%) 2 stemmen

Welkom bij de OTOdirect Community!

De OTOdirect Community is een plek waar wij voor onze bezoekers en verzekerden geselecteerde producten of diensten aanbieden. Wij hebben daarmee maar één doel: je laten besparen op je je autokosten. Wij zoeken leveranciers en dienstverleners die meer willen leveren voor minder. Een goed of beter product en dienstverlening (meer), tegen een lagere prijs. Of een tijdelijke aanbieding. Heb je via OTOdirect een WA autoverzekering afgesloten, dan ontvang je deze (tijdelijke) aanbiedingen ook regelmatig per e-mail.

Auto onderhoud

Eén van de grootste autoserviceketens van Europa biedt een compleet aanbod aan auto-onderhoud, niet alleen autobanden, maar ook APK, onderhoud, trekhaken, velgen, accu’s, merkbeurt, grote beurt, kleine beurt, airco-onderhoud en meer. Klik hier voor meer informatie.

Auto verkopen

Via onze partner kan je snel je auto verkopen doordat de medewerkers je al het werk uit handen nemen zodra je je auto hebt aangemeld voor verkoop. De aangesloten inkopers doen biedingen op je auto. Klik hier voor meer informatie.

Parkeren

Overal makkelijk en slim parkeren. En geen tijd meer kwijt aan het betalen van parkeergeld. Dat kan: het starten en stoppen van de parkeertijd met je mobiele telefoon in meer dan 140 steden in Nederland. Klik hier voor meer informatie.

Racemeubelen en -artikelen

Een groot assortiment aan kwaliteits racemeubelen en raceartikelen. Het assortiment telt ruim 400 producten, dus u slaagt altijd! Klik hier voor meer informatie.

Max Verstappen Fanshop

Exclusief op Verstappenshop.nl vind je de officiële Max Verstappen merchandise collectie. Deze collectie wordt steeds verder uitgebreid met stoere en eigentijdse producten. Of word onderdeel van het Red Bull Racing team met de officiële RBR merchandise items! Caps, t-shirts, truien, jassen, polo’s, mokken, keycords en nog veel meer. Kies voor de Teamline producten of de Lifestyle collectie.

Auto delen

Onze partner is een van Europa’s grootste autodeel communities. Via onze partner delen meer dan 200.000 gebruikers auto’s, busjes, campers tot zelfs limousines & trouwauto’s met elkaar, dat alles goed verzekerd. Klik hier voor meer informatie.

Wat verdienen wij?

Binnen de OTOdirect Community bestaan onze inkomsten uit een bescheiden (jaarlijkse) vergoeding die wij van sommige leveranciers en dienstverleners ontvangen. Deze (jaarlijkse) vergoeding varieert per product. Een (jaarlijkse) vergoeding geldt natuurlijk niet voor de WA autoverzekering die via OTOdirect worden aangevraagd bij Melching Assuradeuren B.V.

Print Friendly, PDF & Email