Alfa Romeo autoverzekering

Alfa Romeo autoverzekering
4 (80%) 2 stemmen

Is je Alfa Romeo 10 jaar of ouder en ben je zelf ouder dan 24 jaar? Bereken hier de premies voor een WA autoverzekering voor je Alfa Romeo. Profiteer nu van onze unieke kortingsregeling.

Alfa Romeo autoverzekering

Alle WA autoverzekeringen lijken heel erg veel op elkaar. Daarom is de prijs erg belangrijk. Is je Alfa Romeo 10 jaar of ouder en ben je zelf ouder dan 24 jaar? Dan kan OTOdirect jou een goedkope WA autoverzekeringen aanbieden, omdat:

 • wij extra hoge kortingen kunnen geven. Wij ontvangen geen provisies of leadvergoedingen van verzekeraars over de premie voor een WA autoverzekering;
 • wij alleen maar WA autoverzekeringen inkopen bij de verzekeraars. U wilt toch ook niet meebetalen aan de eigen schaden van die nieuwe (lease) auto’s;
 • wij geen WA autoverzekeringen inkopen voor bestuurders met weinig ervaring in het verkeer;
 • wij alleen maar digitaal werken. We sturen jouw autopolis per e-mail naar je toe.  Daarmee help je kosten en papier te besparen;
 • als jij tevreden bent, jij je vrienden informeert over OTOdirect. Daarom hebben wij geen dure reclame campagnes nodig;
 • jij ervoor kiest om uitsluitend gebruik te maken van onze dienstverlening om te vergelijken en te bemiddelen in een WA autoverzekering en geen gebruik te maken van ons persoonlijk advies. Hiermee komen wij klanten tegemoet die geen behoefte hebben aan een uitgebreid advies en graag zelf rechtstreeks verantwoordelijk willen zijn voor de aanschaf en het beheer van hun verzekeringen of andere financiële producten. Omdat wij geen persoonlijk advies gegeven maar slechts jouw opdrachten uitvoeren, ben je zelf verantwoordelijk voor de keuze van de verzekering, alsmede voor de afstemming op jouw persoonlijke situatie. Je kunt in geval van Execution only ons op geen enkele manier verantwoordelijk houden voor de door jou gemaakte keuzes

Welke verzekeraar is voor jou de goedkoopste? Wij vergelijken de premies van Allianz, Avéro Achmea, ASR, Budgio, Delta Lloyd, Generali, Goudse Verzekeringen, London, Nationale-Nederlanden en Reaal. Een overzicht van de belangrijkste verschillen in dekking lees je hier.

Nb. Een WA autoverzekering (Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering) is verplicht. De verzekering biedt dekking voor schade die je aan een ander toebrengt. Is je auto 10 jaar of ouder, dan heb je genoeg aan alleen een WA autoverzekering. Via OTOdirect sluit je in enkele stappen de goedkoopste WA autoverzekering af of stap je van je huidige verzekering naar een nieuwe autoverzekering over. Op basis van de verzekeringspremie vergelijkt OTOdirect de verzekeringen van een tiental autoverzekeraars in Nederland. Autoverzekeringen verschillen in hoogte van premie. Door over te stappen, kun je hier als klant van profiteren.

Naast de basisdekking van de verzekering van je auto heb je de mogelijkheid om een aanvullende verzekering voor je auto af te sluiten. Via OTOdirect geef je eenvoudig aan welke aanvullende dekking je wenst.

Adverteren bij Daisycon

Over Alfa Romeo

Alfa Romeo Automobili S.p.A. is een gerenommeerd Italiaans automerk met een sportief imago. Naast sportieve gezinsauto’s, coupés en cabriolets staat het merk ook bekend om zijn legendarische sportwagens. Dit komt door het feit dat Alfa Romeo sinds haar beginjaren betrokken is geweest bij autoraces. Hierdoor heeft Alfa Romeo aan veel grote racetoernooien deelgenomen zoals de Auto GP en de Formule 1. Alfa Romeo bouwt jaarlijks ongeveer 150.000 wagens en is daarmee het grootste Italiaanse automerk na moederbedrijf FIAT.

Alfa Romeo is in 1910 ontstaan uit SAID, de Italiaanse vestiging van het Franse automerk Darracq. Het bedrijf kreeg eerst de naam ALFA (Anonima Lombarda Fabbrica Automobili), tot het werd overgenomen door Nicola Romeo.

Huidige modellen

Alfa Romeo voert op dit moment (2016) de volgende modellen: Alfa Romeo MiTo De MiTo is een driedeurs sportieve supermini officieel geïntroduceerd op 19 juni 2008 in het Castello Sforzesco in Milaan; de internationale introductie was bij British Motor Show in 2008.

 • Alfa Romeo Giulietta De Giulietta is een vijfdeurs, kleine familie auto officieel onthuld op de Autosalon van Genève 2010. Het verving de 147. Het is de huidige top Alfa verkoop met ongeveer 40.000 auto’s per jaar
 • Alfa Romeo 4C De 4C is een kleine, lichtgewicht achterwiel aandrijving tweezitter coupé sportwagen. De auto werd onthuld als concept car bij de 81ste Autosalon van Genève in 2011. De productie-versie werd gelanceerd op de Europese markt op de 83 Genève Motorshow in 2013 en werd gelanceerd op de Amerikaanse markt op de Los Angeles Motorshow aan het eind van November 2013.
 • Alfa Romeo Giulia De nieuwe generatie Giulia werd onthuld aan de pers in het Museo Storico Alfa Romeo in Arese, op 24 juni 2015. Dit viel samen met het bedrijf 105-jarig bestaan ​​en zag de invoering van een herziene logo.
 • Alfa Romeo Stelvio De Stelvio werd onthuld op 2016 Los Angeles Auto Show. de Stelvio is Alfa Romeo’s eerste productie-SUV die zal concurreren in dezelfde categorie als Porsche Macan, Jaguar F-Pace, Audi Q5 en BMW X3.
 • (bron: Wikipedia )

  Print Friendly, PDF & Email